Musulin & suradnici

Tim

Tim Odvjetničkog društva Musulin i suradnici koji vam stoji na raspolaganju čini 6 diplomiranih pravnika, odnosno magistra prava i tajnica društva.

Blaženka Musulin, odvjetnik i partner u Odvjetničkom društvu Musulin i suradnici stručni je vanjski suradnik za više stručnih pravnih časopisa za koje piše pravna mišljenja i članke te je dugogodišnji aktivni sudionik tribina Kluba pravnika, koje se održavaju jednom mjesečno. Odvjetnik Blaženka Musulin ima dugogodišnje iskustvo u područjima obveznog prava, a osobito postupcima naknade štete, kako u predmetima prometnih nesreća, tako i ozljeda na radu i drugih ozljeda koje mogu nastati, npr. na putu na posao, u trgovačkim centrima, na sportskim događanjima ili godišnjem odmoru. Zastupa u svim postupcima povezanim s gore navedenim, a to su postupci priznanja ozljeda na radu i prava iz radnog odnosa, prekršajni postupci radi prometa, te području upravnog i kaznenog prometnog prava.

Dominik Musulin, odvjetnik i partner u Odvjetničkom društvu Musulin i suradnici, ima višegodišnje iskustvo u pružanju pravne pomoći stranim i domaćim pravnim osobama u njihovom poslovanju i usklađenosti s propisima, s fokusom djelovanja na područje radnog prava, trgovačkog prava i prava društava, prekršajnog prava, prava u vezi nekretnina i naplate potraživanja. Uz pružanje pravnih savjeta i zastupanje na sudu, odvjetnik Dominik Musulin kolumnist je časopisa Zaštita te autor više stručnih članaka publiciranih u relevantnim pravnim časopisima.

Odgovornost, pouzdanost, iskustvo i neposredan pristup u rješavanju svakog pojedinog predmeta su razlozi zbog čega se mnoge stranke, odnosno fizičke osobe, obitelji, obrtnici te domaće i strane pravne osobe, odlučuju potražiti pravnu pomoć od strane Odvjetničkog društva Musulin i suradnici.

Stacks Image 131


Blaženka Musulin,
odvjetnik / partner društva
Stacks Image 129


Nikolina Gačić,
odvjetnička vježbenica
s položenim pravosudnim ispitom
Stacks Image 145


Gabrijel Domagoj Žimbrek,
odvjetnički vježbenik
s položenim pravosudnim ispitom
Stacks Image 188


Valentina Levar,
odvjetnička vježbenica
Stacks Image 179


Ivana Tovunac,
odvjetnička vježbenica
Stacks Image 108


Sanjica Matišić,
tajnica društva
Stacks Image 114


Dominik Musulin,
odvjetnik / partner društva

Naša web stranica koristi samo neophodne kolačiće nužne za rad web stranice. Our website uses only cookies necessary for operation and use of the website.